Z.Kryeministër ndalojua vrullin katundarëve - nga Kolec Traboini


ZOTI KRYEMINISTËR NDALOJUA VRULLIN KATUNDARËVE,
POPULLIT PO I INJEKTOHEN HELME KANCEROGJENE.

Nga injoranca por edhe pangopesia e fitimit katundarët tanë mendjendritur i lyejnë domatet me kimikate për tu provokuar pjekje të shpejtë, në të vërtetë ato nuk piqen por skuqen në sipërfaqe dhe forcohen e bëhen gur. Pastaj si kaluan dy dite që bleva domate të tilla, njëra nga ata që ishte e mbingopur duke qenë e kuqe dhe e fortë papritur nisi të nxihet, shënja kanceroze. Kur qytetari i ha ato domate kalon edhe ai në rrezikun e shfaqjes së kancerit.
I nderuar Kryeminister, ndalojua vrullin katundarëve se janë marrosur fare. Ju i keni të gjitha atributet e mjetet për ti kontrolluar produktet që i afrohen tregut. Urgjentisht të bëhen analiza të tilla për të shpëtuar popullin nga vdekja.
Kushdo katundar apo qytetar që gjëndet me të tillë lëndë helmuese kancerogjene në produktet bujqësore apo ushqimore duhet ti vihen prangat e tu jepet dënimi më i rreptë. Dhe pa të drejtë falje apo ulje të dënimit.Te futen në kategorinë e vrasjeve.
Të lozësh me jetën e popullit e ta sëmurësh e helmosh atë për një dorë para është një krim i përbindshëm.
Domatja ime është në dispozicionin e administratës tuaj, na jepni një adresë ku ta çojmë për analizë.
Komiteti i Helsinkit për të Drejtat e Njeriut mesa duket flë gjumë nën tinguj tallavaje, po ashtu dhe Avokatja e Popullit, shto dhe ato 6 mijë shoqata fantazmë që janë krijuar për të vjelur para e të mos bëjnë asgjë.

Kolec Traboini
27 korrik 2017