Kuislingu titist Azem Vllasi dhe tollovia e mediave të Prishtinës-nga Kolec Traboini


KUISLINGU TITIST AZEM VLLASI DHE TOLLOVIA E MEDIAVE 
TË PRISHTINËS

Nga KOLEC TRABOINI


I tërë shtypi llaskandraq i Prishtinës janë lëshuar si marrokët pas erës, kundër Murat Jasharit, i cili u konfliktua me armë me renegatin kuisling Azem Vllasi. Në vend të na tregojnë bëmat tradhtare të Vllasit, shkruajnë për ca lidhje e biseda të Murat Jasharit me Mona A. një shqiptare Rumanie. Sikur Kosova nuk ka punë tjetër por se çfarë i tha Murati, si ja kërkoi e si ju përgjegj me pelqim e miklim Mona e kush e di sa marrëzi të tjera. Këta të shtypit llaskandraq në Prishtinë qenkan trokë fare. Po çfarë ju duhet atyre se si flasin një mashkull e një femër në intimitet të plotë, apo të shkruajnë në gazeta a të japin në lajme se kush ja hyp e kush ja zdryp tjetrit? Çfarë gjë e jashtëzakonshme qenka një idil dashurie qoftë dhe seksual. Dhe për ta plotësuar kuadrin e marrëzisë së shtyp-shtypsave të Prishtinës na thonë se ajo vajza qenka spiune. Dhe nuk sjellin asnjë fakt. Po çfarë lesh shtypi kanë këta. E vetmja gjë që thonë është se kur Mona A. kaloi në kufirin e Maqedonisë e mbajti policia nën kontroll për 5 orë. Dhe këta mendje shkalë e konsiderojnë se kjo mbajtje është patjetër një bashkëpunim për spiunazh. O shtyp-shtypsa, po mua më 5-6 janar 2017 më mbajtën 24 orë në Aeroportin Ataturk të Stambollit sepse më ngatërruan linjën (me qëllim apo jo dreqi e di) sa në vend të shkoj në Washington DC më detyruan të kthehem sërish në Tiranë, po mos do thoni se kësisoj unë u bëra agjent i Erdoganit. O të marrë! Ju piftë sorra trutë! Hiqni dorë nga fantazitë e sëmura e shpifjet ordinere. Liria që keni fituar e që i atribuohet Amerikës e jo Osmanlinjve të Anadollit, të cilëve u faleni si perëndi, nuk duhet spekuluar. Spekulimi me lirinë e të tjerëve me dinjitetin e të tjerëve në shtete normale dënohet. Mirëpo punët janë të tilla që shtypi llapaqen e llaskandraq i Prishtinës nuk pyet as për ligje e as për etike qytetare. Edhe i Tiranës shpesh herë. Po ka një kufi, ka një cak, prandaj shkurtoni gjuhën e gjatë e mjaft i thurët lavde një kuislingu të Serbisë që shtypi përgjakshëm demonstratat e vitit 1981.
Se si ndodhi që u përleshen Murat Jashari, vëllai i Heroit Ismet Jashari, me kuislingun e titistin Azem Vllasi këtë le ta shtjellojë e qartësojë drejtësia, se kush ishte agresori e kush viktim. Por veç një renegat i pa principtë si Azem Vllasi, zor që mund të jetë një viktimë. Viktima janë ata që masakroi Azem Vllasi me policinë serbe në Kosovë në pranverën e vitit 1981. E për këtë duhej kalbur në burg e jo të bënte avokatin në Kosovë apo me absurdja  të vijë të na përrallisë në televizionet e Tiranës në ca intervista të shpifura.

17 mars 2017

Në foto: Azem Vllasi bashkëpunëtor me kriminelin e vrasësin e shqiptarëve Millosheviq, në foton tjetër gazeta "Rilindja" me 4 prill 1981 me fjalimin e Vllasit kundër demonstratave të vitit 1981 si dhe lavdërimi i forcave të policisë serbe që terrorizuar shqiptarët.